Jeremy Jackson, ktorý v Baywatchi hral Hobieho, pobodal muža

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 15:06 • 2 min
Jeremy Jackson, ktorý v Baywatchi hral Hobieho, pobodal muža

LOS ANGELES - Americký herec Jeremy Jackson, známy najmä ako Hobie Buchannon zo seriálu Baywatch (1989 - 2001), pobodal muža na párty v Los Angeles. Incident sa stal v piatok po tom, ako na akcii neznámy muž hercovi ukradol 2300 dolárov.

slovakia

left justify in out

Jedna z prítomných žien Jacksonovi povedala, že pozná niekoho, kto mu peniaze pomôže dostať naspäť. Zavolali teda istého muža, ktorý sa však po príchode snažil herca tiež okradnúť, pričom mal v ruke zbraň. Tridsaťštyriročný rodák z kalifornského mesta Newport Beach vytiahol nôž a muža, ktorý mal na tvári vytetovaného klauna, bodol do brucha a rúk.

 

Miestnu políciu privolali k zranenému do jednej z nemocníc, kde im pacient povedal, že ho napadol "Hobie".

 

Predstaviteľ spomínanej seriálovej postavy však z miesta incidentu ušiel a na druhý deň sa vrátil po zabudnuté veci. Vtedy opäť privolali políciu pre podozrenie z vlámania. Policajti však po príchode zistili, že ide o človeka, ktorého hľadali v spojitosti s incidentom z predošlého dňa. Herca teda zatkli, no ešte v ten deň ho aj prepustili na kauciu.
Jeremy Jackson sa preslávil ako spomínaný Hobie Buchannon, ktorého stvárnil v televíznom hite Baywatch v rokoch 1991 až 1999. Úlohu syna Mitcha Buchannona v podaní Davida Hasselhoffa si zopakoval aj vo filme Pobrežná hliadka: Havajská noc (2003). Okrem toho sa ukázal v snímkach ako napríklad Kruh temnoty (2004) alebo Blood Effects (2011).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies