Jenson Button predĺžil zmluvu s McLarenom

NETKY.SK • 6 Október 2011, 18:37 • 2 min
Jenson Button predĺžil zmluvu s McLarenom

Jenson Button predĺžil zmluvu s McLarenom

slovakia

left justify in out

img

Britský majster sveta v F1 z roku 2009 Jenson Button predĺžil zmluvu s tímom McLaren. O dohode informoval tím v stredajšom oficiálnom tlačovom vyhlásení. Button predĺžil kontrakt na viacročné obdobie, bližšie podmienky ešte zainteresovaní nezverejnili.

Brit je jediným pilotom seriálu MS, ktorý má ešte aspoň teoretickú šancu ohroziť obhajobu titulu Nemcovi Sebastianovi Vettelovi na Red Bulle. Tomu však stačí na zisk titulu majstra sveta na nadchádzajúcej Veľkej cene Japonska vyjazdiť iba jeden bod.

Ďalší britský majster sveta z roku 2008 Lewis Hamilton už má zmluvu s McLarenom do konca budúcej sezóny. Tím síce podmienky Buttonovej zmluvy viac nešpecifikoval, ale aspoň by mali skončiť špekulácie nad jeho odchodom do Ferrari od roku 2013. "Nikdy som sa necítil viac doma ako v tíme McLaren. vyhral som s ním štyri najväčšie preteky v mojej kariére, momentálne som druhý v poradí seriálu MS a cítim, že jazdím najlepšie počas mojej kariéry. Nikdy som neskrýval moje ambície pokračovať vo víťazstvách a som presvedčený, že toto je správne miesto, kde by som to mohol dokázať. Vieme, ako na to," povedal 31-ročný Brit, ktorý získal majstrovský titul v tíme Brawn GP, resp. bývalom tíme Hondy, ktorý momentálne jazdí ako Mercedes.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies