Jennifer Lopez poprela správy o svojom zasnúbení

NETKY.SK • 11 Jún 2012, 18:47 • 2 min
Jennifer Lopez poprela správy o svojom zasnúbení

Jennifer Lopez poprela správy o svojom zasnúbení - Celebrity Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez poprela, že je zasnúbená s tanečníkom Casperom Smartom. Správy o jej zasnúbení sa objavili po tom, čo Lopez odfotili s prsteňom na prstenníku.

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez poprela, že je zasnúbená s tanečníkom Casperom Smartom. Správy o jej zasnúbení sa objavili po tom, čo Lopez odfotili s prsteňom na prstenníku. Štyridsaťdvaročná rodáčka z Bronxu na tieto správy zareagovala na svojej oficiálnej webstránke, kde napísala: "Fámy! Nenechajte sa pomýliť kameňmi, ktoré nosím. Žiadne zasnúbenie. Aký je najlepší spôsob na zastavenie falošných správ?". K tomuto textu navyše pridala fotografiu, na ktorej nemá na prstenníku žiaden prsteň.

Jennifer Lopez vydala svoj prvý album On the 6 v roku 1999. Nasledujúca štúdiovka J.Lo (2001) obsadila prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200 a nahrávky This Is Me... Then (2002) a Rebirth (2005) sa dostali na druhé miesto. Odvtedy nahrala ešte tri štúdiové albumy, pričom ten zatiaľ posledný s názvom Love? uviedla na trh vlani. Porotkyňa v šou American Idol z neho predstavila trojicu singlov - On the Floor, I'm Into You a Papi. Na konte má množstvo ďalších hitov ako If You Had My Love, Waiting for Tonight, Love Don't Cost a Thing, Ain't It Funny, I'm Real, Jenny from the Block či All I Have.

Lopez si zahrala napríklad v snímkach Jack (1996), Selena (1997), Anakonda (1997), Cela (2000), Svadby podľa Mary (2001), Kráska z Manhattanu (2002), Dosť! (2002), Žiť po svojom (2005), Diabolská svokra (2005) alebo Záložný plán (2010). Koncom mesiaca sa do slovenských kín dostane jej najnovšia snímka Ako porodiť a nezblázniť sa. V júli 2011 ohlásila koniec sedemročného manželstva s Marcom Anthonym, ktorému v roku 2008 porodila dvojčatá Emme a Maxa, a momentálne chodí so spomínaným Casperom Smartom. Pred Marcom Anthonym bola vydatá za čašníka Ojaniho Nou (1997-1998) a tanečníka Crisa Judda (2001-2002). Medzitým chodila s rapperom Puffom Daddym. Po druhom neúspešnom manželstve začala randiť s hercom Benom Affleckom, s ktorým bola aj zasnúbená.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies