Jennifer Lopez nezaspieva na otvorení hymnu šampionátu

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 08:03 • 2 min
Jennifer Lopez nezaspieva na otvorení hymnu šampionátu

SAO PAULO - Na štvrtkovej slávnostnej ceremónii pred začiatkom svetového šampionátu vo futbale v brazílskom Sao Paule bude chýbať americká speváčka portorického pôvodu Jennifer Lopez.

slovakia

left justify in out

Za nečakanou absenciou 44-ročnej speváčky, herečky, producentky či módnej návrhárky sú údajne bližšie nešpecifikované „produkčné dôvody“.

Titulnú skladbu MS 2014 pod názvom „We Are One“ (Ole Ola) zaspievajú kubánsko-americký rappper Pitbull a brazílska popová hviezda Claudia Leitte. Po jej odznení fúkne rozhodca prvý raz do píšťalky a nasledovať bude úvodný výkop otváracieho zápasu medzi domácou Brazíliou a Chorvátskom. 

 

Oficiálna hymna majstrovstiev sveta sa zatiaľ nestretla s pozitívnym ohlasom vo verejnosti. Brazílčania jej nemôžu prísť na chuť. Užívatelia sociálnej siete Twitter dokonca na tagu #VoltaWakaWaka hlasovali za návrat obľúbeného hitu kolumbijskej speváčky Shakiry, ktorý pred štyrmi rokmi sprevádzal šampionát v Juhoafrickej republike. Ani ten však krátko po svojej premiére nemal na ružiach ustlané a poslucháči ho prijímali s rozpakmi. 

 

Na momentálne kritizovanom songu „We Are One“ sa podieľa aj Brazílčanka Claudia Leitte, ale Juhoameričania aj tak krútia hlavou nad tým, že hymnu nahrali zahraniční interpreti Pitbull a Jennifer Lopez. Tiež im prekáža, že väčšina textu je v angličtine či španielčine, pre portugalčinu v podaní Leitte zostalo iba pár sekúnd. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies