Jennifer Lopez a Ben Affleck opäť spolu? Na verejnosti sa spolu objavujú čoraz častejšie

NETKY.SK • 11 Máj 2021, 17:10 • 2 min
Jennifer Lopez a Ben Affleck opäť spolu? Na verejnosti sa spolu objavujú čoraz častejšie

MONTANA - Jennifer Lopez a Ben Affleck boli fotografmi prichytení, ako spolu trávia čas. Že by v tomto prípade platilo staré - známe príslovie, „stará láska nehrdzavie“?

slovakia

left justify in out

Aj keď už takmer dve desaťročia netvoria oficiálne pár, Jennifer Lopez a Ben Affleck sú si aj naďalej veľmi blízky. Potvrdzujú to aj fotografie paparazzi, ktoré ich zachytili, ako spolu trávia voľné chvíle.

 

Obaja si pritom tento rok prešli rozchodom, a možno si spoločne stráveným časom liečia zlomené srdcia. Jennifer sa pritom iba pred mesiacom rozišla s Alexom Rodriguesom, ktorý sa mal podľa viacerých zdrojov snahu ich vzťah ešte nejako zachrániťPo zverejnení fotografií Jennifer a Bena, ho táto chuť pravdepodobne už prešla, alebo čoskoro prejde.

 

img

 

Dvojica dokonca strávila pár dní v Montane. Viacerí teda začínajú špekulovať, či sa nedajú opäť dokopy. Iní zas hovoria iba o dobrom priateľstve, ktoré je aj napriek dlhej odluke stále veľmi intenzívne.

 

 

Keď sa v roku 2003 stretli po prvý krát, prebehla iskra a aj napriek tomu, že Jennifer bola krátko po rozvode, dali sa dokopy. V roku 2016 speváčka dokonca pre časopis People priznala, že keď ho spoznala, povedala si: „Dobre, toto je ono“.  

 

Táto dvojica sa rýchlo stala jedným z najpopulárnejších párov Hollywoodu a jednou z prvých dvojíc, ktoré dostali hybridné meno: „Bennifer“. Tento románik však netrval dlho a v roku 2004 sa rozišli.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies