Jennifer Lawrence si pri natáčaní filmu X-men urobila pauzu, a navštívila choré deti

NETKY.SK • 10 August 2015, 15:25 • 2 min
Jennifer Lawrence si pri natáčaní filmu X-men urobila pauzu, a navštívila choré deti

MONTREAL - Americká herečka Jennifer Lawrence navštívila deti, ktoré sa liečia v Shriners Hospital v kanadskom Montreale. Práve v tomto meste v súčasnosti nakrúca snímku X-Men: Apocalypse, ktorú by mali uviesť do amerických kín 27. mája 2016.

slovakia

left justify in out

O nečakanej návšteve rodáčky z mesta Louisville v štáte Kentucky informovali prostredníctvom sociálnych sietí Twitter a Facebook zástupcovia spomínaného zdravotníckeho zariadenia. „Dnes sme mali v našej kanadskej nemocnici výnimočnú návštevu. Jennifer Lawrence nakrúca v Montreale nový film a našla si čas, aby navštívila niekoľko našich detí a zamestnancov. Všetci si to užili,“ napísali k fotografiám, na ktorých herečka pózuje s pacientmi a zdravotníkmi.


Jennifer Lawrence začínala kariéru v seriáloch, cez ktoré sa postupne prepracovala k účinkovaniu vo filmoch. Prelomom v jej kariére bola dráma Zmrznutá kosť (2010), za výkon v ktorej ju nominovali na niekoľko cien vrátane Oscara a Zlatého glóbusu. Celosvetovo známou sa však stala až v roku 2012 ako Katniss Everdeen z adaptácie dobrodružnej trilógie Hry o život.

 

Postapokalyptickú hrdinku si zahrala aj v pokračovaní s názvom Hry o život: Skúška ohňom (2013) a dvojdielnej adaptácii záverečnej knihy série s podtitulom Drozdajka, ktorej prvá časť sa do kín dostala vlani v novembri a príbeh sa uzavrie tento rok. Predvlani získala Oscara za účinkovanie v romantickej dramédii Terapia láskou (2012), pričom na toto prestížne ocenenie ju znovu nominovali aj minulý rok vďaka snímke Špinavý trik (2013). Vo filme X-Men: Apocalypse hrá mutantku Mystique, ktorú stvárnila aj vo filmoch X-Men: Prvá trieda (2011) a X-Men: Budúca minulosť (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies