Jennifer Lawrence sa bojí, že ju ľudia prestanú mať radi

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 07:56 • 2 min
Jennifer Lawrence sa bojí, že ju ľudia prestanú mať radi

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Lawrence sa bojí, že ju ľudia prestanú mať radi. Uvedomuje si totiž, že nikto nemôže zostať obľúbený doživotne.

slovakia

left justify in out

"Ľudia ma raz budú mať dosť," uviedla 23-ročná predstaviteľka Katniss Everdeen z filmových adaptácií Hier o život. Najviac ju však vraj trápi, ako sa prezentuje na verejnosti. Podľa vlastných slov je často otravná, a to aj na červenom koberci, kde sa podľa vlastných slov správa mimoriadne hyperaktívne. Stáva sa preto terčom rôznych internetových vtipov, z čoho nie je nadšená.

 

Jennifer Lawrence začínala kariéru v seriáloch, cez ktoré sa postupne prepracovala k účinkovaniu vo filmoch. Prelomom v jej kariére bola dráma Zmrznutá kosť (2010), za výkon v ktorej ju nominovali na niekoľko cien vrátane Oscara a Zlatého glóbusu. Preslávila ju však až Katniss Everdeen z Hier o život (2012). Vlani získala Oscara vďaka účinkovaniu vo filme Terapia láskou (2012), pričom na toto prestížne ocenenie ju nominovali aj vďaka snímke Špinavý trik (2013). Zahrala si tiež v dobrodružnom sci-fi trileri Hry o život: Skúška ohňom (2013), pričom tento rok v novembri ju budú môcť fanúšikovia vidieť v slovenských kinách v snímke Hry o život: Drozdajka 1 a o rok aj v jej pokračovaní. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona