Jennifer Lawrence a Amy Schumer dokončili spoločný scenár

NETKY.SK • 5 Január 2016, 09:36 • 2 min
Jennifer Lawrence a Amy Schumer dokončili spoločný scenár

LOS ANGELES - Americké herečky Jennifer Lawrence a Amy Schumer už dokončili scenár spoločnej komédie, v ktorej plánujú aj stvárniť hlavné postavy. V rozhovore pre BBC Radio 6 Music to prezradila 25-ročná Lawrence s tým, že zatiaľ nepomenovanú snímku chcú začať nakrúcať už čoskoro.

slovakia

left justify in out

"Scenár sme už dokončili. Bolo to zábavné, pretože keď píšete scenár komédie, tak nie je dostatočne dobrá, kým sa nahlas nesmejete. Moje aj jej časti mi prídu vtipné, a preto si myslím, že to bude dobrý, zábavný film. Teraz sa pokúsim nájsť si vo svojom nabitom harmonograme trochu času, aby sme ho mohli v blízkej budúcnosti nakrútiť," vyhlásila Lawrence.


Jennifer Shrader Lawrence začínala kariéru v seriáloch, cez ktoré sa postupne prepracovala k účinkovaniu vo filmoch. Prelomom v jej kariére bola dráma Zmrznutá kosť (2010), za výkon v ktorej ju nominovali na niekoľko cien vrátane Oscara a Zlatého glóbusu. Celosvetovo známou sa však stala až v roku 2012 ako Katniss Everdeen z adaptácie dobrodružnej trilógie Hry o život. Postapokalyptickú hrdinku si zahrala aj v pokračovaniach s názvami Hry o život: Skúška ohňom (2013), Hry o život: Drozdajka 1 (2014) a Hry o život: Drozdajka 2 (2015). Za účinkovanie v dramédii Terapia láskou (2012) získala Oscara, pričom na toto prestížne ocenenie ju znovu nominovali aj vďaka snímke Špinavý trik (2013). Známa je tiež ako mutantka Raven Darkhölme s prezývkou Mystique z komiksoviek X-Men: Prvá trieda (2011) a X-Men: Budúca minulosť (2014). Túto postavu stvárni aj vo filme X-Men: Apocalypse, ktorý by mali uviesť do amerických kín 27. mája 2016.


Tridsaťštyriročná Amy Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej šou Inside Amy Schumer, za ktorú získala vlani cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies