Jennifer Hudson bude mať hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy

NETKY.SK • 7 November 2013, 15:40 • 2 min
Jennifer Hudson bude mať hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy

LOS ANGELES - Už o necelý týždeň sa hviezdičkou s poradovým číslom 2512 na hollywoodskom Chodníku slávy (Walk of Fame) bude môcť pochváliť americká herečka a speváčka Jennifer Hudson (32). Slávnosť jej odhalenia sa podľa organizátorov uskutoční 13. novembra.

slovakia

left justify in out

Afroameričanka zažiarila v televíznej talentovej súťaži American Idol, aby svoje mimoriadne hlasové dispozície i herecký kumšt potvrdila v roku 2007 vo filmovej adaptácii muzikálu Dreamgirls. Za kreáciu v ňom získala prestížneho Oscara.

Medzičasom uznávaná umelkyňa nechýbala na tohtoročnej inaugurácii prezidenta USA Baracka Obamu a zaspievala i v prestávke najsledovanejšieho športového podujatia roka v zámorí, Super Bowlu.

Jennifer Hudson stvárnila nedávno niekdajšiu prvú dámu Juhoafrickej republiky Winnie Mandelovú v životopisnom filme Winnie a na sklonku mesiaca sa objaví v amerických kinách v novom muzikáli Black Nativity.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona