Jennifer Hudson a David Otunga sa so svadbou neponáhľajú

NETKY.SK • 9 September 2014, 08:40 • 2 min
Jennifer Hudson a David Otunga sa so svadbou neponáhľajú

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Jennifer Hudson a wrestler David Otunga v blízkom čase neplánujú svadbu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná rodáčka z Chicaga to uviedla v rozhovore pre magazín Fabulous, ktorý je prílohou britského denníka The Sun. „Nemáme sa kam ponáhľať. Ani jeden z nás sa nikam nechystá,“ vyjadrila sa interpretka, ktorá má so snúbencom päťročného syna Davida Daniela Otungu Jr.. Dvojica sa pritom zasnúbila už pred šiestimi rokmi.

 

Jennifer Hudson sa stala známou v roku 2004 ako finalistka tretej sezóny speváckej súťaže American Idol. Na konte má zatiaľ dva štúdiové albumy - Jennifer Hudson (2008) a I Remember Me (2011), pričom ďalší s názvom JHUD plánuje vydať 23. septembra. Okrem spevu sa venuje aj herectvu a modelingu. Jej filmovým debutom bol muzikál Dreamgirls (2006), ktorý jej v roku 2007 vyniesol Oscara, Zlatý glóbus, cenu BAFTA, Critics' Choice Movie Award i Screen Actors Guild Award za herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Následne si zahrala tiež v snímkach Sex v meste: Film (2008), Múr nárekov (2008) či Winnie Mandela (2011). Od novembra 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. V rokoch 1999 - 2007 bola vydatá za Jamesa Paytona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies