Jennifer Aniston si zahrá v snímke Cake

NETKY.SK • 10 Február 2014, 16:33 • 2 min
Jennifer Aniston si zahrá v snímke Cake

USA - Štyridsaťštyriročná herečka sa bude na projekte podieľať aj ako výkonná producentka.

slovakia

left justify in out

Americká herečka Jennifer Aniston si zahrá v pripravovanej snímke s názvom Cake. Podľa portálu Deadline v nej 44-ročná hviezda stvárni uštipačnú Claire Simmons fascinovanú samovraždou ženy, s ktorou sa zoznámila na sedeniach podpornej skupiny pre ľudí trpiacich chronickou bolesťou. Popritom ako Claire odhaľuje podrobnosti o jej smrti a vytvára si vzťah s jej ovdoveným manželom, zápasí aj s vlastnou osobnou tragédiou. Aniston sa na projekte bude podieľať aj ako výkonná producentka. Scenár snímky napísal Patrick Tobin, zatiaľ čo režírovať ju bude Daniel Barnz, ktorý prezradil, že je veľkým fanúšikom obľúbenej herečky. "Zo všetkých fanúšikov Jennifer Aniston som ja ten najväčší. Obzvlášť sa mi páčila v dramatických rolách a neviem sa dočkať, ako ju uvidím v tejto úlohe," uviedol v oficiálnom vyhlásení.

Herečka, režisérka a producentka Jennifer Aniston sa preslávila najmä úlohou Rachel Greenovej v seriáli Priatelia (1994 - 2004), za ktorú získala cenu Emmy a Zlatý Glóbus. Okrem toho si zahrala i vo filmoch Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009), Lov na exmanželku (2010), Šéfovia na zabitie (2011), Skús ma rozosmiať (2011), Wanderlust (2012) či My sme Millerovci (2013). Najbližšie ju diváci budú môcť vidieť v pokračovaní Šéfov na zabitie, ktoré by malo v slovenských kinách debutovať koncom novembra. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.deadline.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona