Jennifer Aniston obmedzila kontakty s ľuďmi, ktorí odmietajú vakcínu!

NETKY.SK • 5 August 2021, 08:07 • 2 min
Jennifer Aniston obmedzila kontakty s ľuďmi, ktorí odmietajú vakcínu!

Herečka Jennifer Aniston je hlasným zástancom úsilia zaočkovať USA. Pravidelne používa svoj populárny profil na sociálnej sieti, aby povzbudila milióny ľudí k očkovaniu. Aký má názor na antivaxerov?

slovakia

left justify in out

Jennifer Aniston vysvetlila, že musela prerušiť vzťahy s priateľmi, ktorí odmietli očkovanie proti koronavírusu, lebo to tak cítila. "Stále existuje veľká skupina ľudí, ktorí sú proti vakcínam alebo jednoducho nepočúvajú realitu." 

 

 

Možno vás zaujme: Jill Bidenová sa zdráha podľahnúť móde, no napriek tomu sa stala módnou ikonou!

 

Zverejnila tiež fotografiu svojho blízkeho priateľa, ktorý sa pre koronavírus ocitol v nemocnici. "Bol úplne zdravý, nemal ani jeden zdravotný problém. Toto je Covid. Toto je skutočné. Nemôžeme byť takí naivní, aby sme si mysleli, že ho dokážeme predbehnúť. Ak chceme, aby sa to skončilo, prosím, nosme rúško."⠀

 


Rozhodla sa pre rázny krok

Povedala, že stratila niekoľko ľudí zo svojich priateľov, ktorí odmietli očkovanie alebo nezverejnili, či boli alebo neboli očkovaní. „Cítim, že je morálnou a profesionálnou povinnosťou informovať. Je to citlivá téma. Každý má právo na svoj vlastný názor, ale veľa názorov nie je založených na ničom inom, iba na strachu alebo nejakej propagande.“

 

 

V máji Jennfier Aniston zdieľala na Instagrame príspevok, v ktorom sa tešila z úplného zaočkovania. "Som plne zaočkovaná a cítim sa veľmi dobre! Mám obrovské šťastie a je mi cťou, že máme v súčasnosti prístup k očkovacím látkam proti Covid-19 v USA. Žiaľ, nie je tomu tak všade a ako vieme, zdravie jedného z nás ovplyvňuje zdravie nás všetkých." 

 

 

Hviezda seriálu Priatelia to myslí tak vážne, že poskytla polovicu zárobku zo svojho merchu americkej nadácii, ktorá poskytuje starostlivosť o duševné zdravie či lekársku pomoc obciam a jednotlivcom postihnutým koronavírusom.

 

Prečítajte si: Súd potvrdil rozvod Billa Gatesa a Melindy French Gates! Čo bude teraz s ich nadáciou?

 

V USA došlo v posledných dňoch k rapídnemu zvyšovaniu počtu nakazených v súvislosti s variantom delta. Médiá uvádzajú, že väčšina hospitalizácií v krajine je nutná v prípade neočkovaných ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona