Jennifer Aniston hnevajú správy o jej tehotenstve

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 12:36 • 2 min
Jennifer Aniston hnevajú správy o jej tehotenstve

LOS ANGELES - Americkú herečku, režisérku a producentku Jennifer Aniston nahnevali nepravdivé správy o tom, že s manželom Justinom Therouxom čakajú dieťa.

slovakia

left justify in out

Túto informáciu v júni zverejnil americký bulvárny magazín In Touch s fotografiami, na ktorých jej vystupuje bruško. Hovorca 47-ročnej herečky však tehotenstvo poprel. Predstaviteľka Rachel Greenovej zo seriálu Priatelia (1994 - 2004) reagovala v utorok prostredníctvom blogu na portáli The Huffington Post, pričom vyjadrila pohoršenie nad bulvárnymi novinármi a ľuďmi, ktorí posudzujú druhých podľa ich postáv.

 

“Aby bolo jasno, nie som tehotná. Som znechutená. Som znechutená drobnohľadom a posudzovaním postavy, s ktorými sa denne stretávame pod maskou žurnalistiky,” napísala Aniston. “Pokiaľ som pre niektorých ľudí symbolom, tak som jasným príkladom toho, akým spôsobom sa my ako spoločnosť pozeráme na naše matky, dcéry, sestry, manželky, priateľky a kolegyne. Objektivizácia a drobnohľad, ktorým ženy podrobujeme, sú absurdné a znepokojivé,” pokračovala, pričom dodala, že spôsob, akým ju médiá vykresľujú je len odraz toho, ako sú všeobecne zobrazované ženy premeriavané pokriveným štandardom krásy.

 

Rodáčka z kalifornského Sherman Oaks tiež podotkla, že ženy nepotrebujú dieťa alebo partnera na to, aby boli “úplné” a je len na nich, ako sa rozhodnú žiť. “My sa rozhodujeme samé za seba, čo je pre nás krásne, keď ide o naše telo. Toto rozhodnutie je len a len naše. Urobme to rozhodnutie pre seba a pre mladé ženy na tomto svete, ktoré k nám vzhliadajú ako k príkladom. Nemusíme byť vydaté alebo matky, aby sme boli úplné. My si určujeme naše 'žili šťastne až do smrti',” uviedla. Nakoniec čitateľov vyzvala, aby si viac uvedomovali ako bulvárne plátky ubližujú aj zdanlivo neškodnými správami, ktoré publikujú.

 

Jennifer Joanna Aniston sa preslávila najmä spomínanou úlohou Rachel Greenovej v seriáli Priatelia (1994 - 2004), za ktorú získala cenu Primetime Emmy a Zlatý Glóbus. Okrem toho si zahrala vo filmoch ako Ona, jedine ona (1996), Bruce, Všemohúci (2003), Zbožňujem prachy! (2006), Marley a ja (2008), Nie je z teba až tak paf (2009), Lov na exmanželku (2010), Šéfovia na zabitie (2011), Skús ma rozosmiať (2011), Wanderlust (2012), My sme Millerovci (2013), Cake (2014), To dievča musíš milovať (2014), Šéfovia na zabitie 2 (2014) či Deň Matiek (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona