Jenna Coleman odchádza zo seriálu Doctor Who

NETKY.SK • 18 September 2015, 12:04 • 2 min
Jenna Coleman odchádza zo seriálu Doctor Who

LONDÝN - Anglická herečka Jenna Coleman opúšťa seriál Doctor Who, inak známy aj ako Pán času (2005). Účinkovala v ňom tri roky.

slovakia

left justify in out

Coleman stvárňovala Doktorovu spoločníčku Claru Oswald po boku Matta Smitha a Petra Capaldiho od roku 2012. "Nakrútila som svoje posledné scény," uviedla v rannej šou rádia BBC1 a dodala, že seriál opustí niekedy počas nadchádzajúcej sezóny, ktorá bude mať premiéru 19. septembra. Spomenula tiež, že odchod zo šou bol emotívny, ale so scenáristom Stevenom Moffatom, ktorý stojí aj za populárnym seriálom Sherlock (2010), sa snažili urobiť veľmi dobrý príbeh. "Dúfam, že sa to bude ľuďom páčiť," dodala.


Herečka sa po kultovom seriáli Doctor Who objaví v pripravovanej osemdielnej adaptácii života britskej kráľovnej Viktórie, v ktorom sa predstaví ako mladá panovníčka na začiatku jej vlády. "Je to temperamentná, silná, inšpiratívna a absolútne fascinujúca žena v britskej histórii a neviem sa dočkať, kedy vyrozprávam jej príbeh," povedala pre BBC.


Jenna Coleman je rodáčka z anglického Blackpoolu. Okrem seriálu Doctor Who hrala napríklad v rokoch 2005 - 2009 v sérii Emerdale Farm (1972), v roku 2009 sa objavila vo Waterloo Road (2006 - 2015) a neskôr účinkovala tiež v miniseriáloch Titanic (2012) alebo Death comes to Pemberley (2013). Ukázala sa aj vo filme Captain America: Prvý Avenger (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona