Jendrišek už v Senci, A-tím SR trénoval v kompletnom zložení

NETKY.SK • 4 September 2013, 11:22 • 2 min
Jendrišek už v Senci, A-tím SR trénoval v kompletnom zložení

SENEC - Na utorkovom večernom tréningu slovenskej futbalovej reprezentácie v Senci pred blížiacim sa dvojzápasom proti Bosne a Hercegovine (hrá sa v piatok 6. 9. o 20.15 h v Zenici a v utorok 10. 9. o 20.15 h v Žiline) v G-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2014 do Brazílie mal tréner Ján Kozák k dispozícii všetkých nominovaných hráčov. Do Senca pricestoval v utorok popoludní aj posledný očakávaný člen výberu 59-ročného kormidelníka Kozáka Erik Jendrišek z druholigového nemeckého klubu Energie Cottbus, ktorý odohral v pondelok večer za klubového zamestnávateľa celý zápas (v Kaiserslauterne - výsledok 1:1, pozn.).

slovakia

left justify in out

"Jendrišek sa už pripojil k tímu, zúčastnil sa na večernom tréningu. Nikto z hráčov ho neabsolvoval samostatne," informoval agentúru SITA v utorok večer manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný. "V stredu budú reprezentanti v Senci trénovať dvojfázovo podľa programu: predpoludním od 10.00 a podvečer od 17.30 h," uviedol J. Čurný. 

Nominácia futbalovej reprezentácie Slovenska na dvojzápas s Bosnou a Hercegovinou v G-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2014 do Brazílie (hrá sa v piatok 6. septembra o 20.15 h v Zenici a v utorok 10. septembra o 20.15 h v Žiline): 
Brankári: Ján Mucha (Krídla Sovietov Samara/Rus.), Matúš Kozáčik (FC Viktoria Plzeň/ČR), Martin Dúbravka (MŠK Žilina) 
Obrancovia: Peter Pekarík (Hertha Berlín/Nem.), Martin Škrtel (FC Liverpool /Angl.), Ján Ďurica (Lokomotiv Moskva/Rus.), Michal Breznaník (Amkar Perm/Rus.), Dušan Švento (Red Bull Salzburg/Rak.), Kornel Saláta (Tom Tomsk/Rus.), Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad/Rus.), Jozef Piaček (MŠK Žilina) 
Stredopoliari: Viktor Pečovský (MŠK Žilina), Karim Guédé (SC Freiburg/Nem.), Samuel Štefánik (NEC Nijmegen/Hol.), Juraj Kucka (FC Janov/Tal.), Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Róbert Mak (1. FC Norimberg/Nem.), Vladimír Weiss ml. (Olympiakos Pireus/Gréc.) 
Útočníci: Stanislav Šesták (Bursaspor/Tur.), Michal Ďuriš (FC Viktoria Plzeň/ČR), Martin Jakubko (Amkar Perm/Rus.), Erik Jendrišek (Energie Cottbus/Nem.), Adam Nemec (Union Berlín/Nem.) 

Náhradníci: 
Brankári: Ján Novota (Rapid Viedeň/Rak.), Matúš Putnocký (ŠK Slovan Bratislava) 
Obrancovia: Ľubomír Michalík (Kajrat Almaty/Kaz.), Matúš Čonka (Slavia Praha/ČR) 
Stredopoliari: Tomáš Ďubek (MFK Ružomberok), Tomáš Kóňa (FK Senica) 
Útočníci: Jakub Sylvestr (FC Erzgebirge Aue/Nem.), David Depetris (Caykur Rizespor/Tur.), František Kubík (Arsenal Kyjev/Ukr.), Marek Bakoš (FC Viktoria Plzeň/ČR) 

Realizačný tím: 
Hlavný tréner: Ján Kozák 
Asistent trénera: Štefan Tarkovič 
Tréner brankárov: Miroslav Seman 
Kondičný tréner: Martin Rusňák 
Lekári: Ján Baťalík, Vladimír Pener 
Maséri: Mário Prelovský, Marián Drinka 
Fyzioterapeuti: Peter Hečko 
Kustód: Ján Beniak 
Technický vedúci: Róbert Tomaschek 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona