Jendrišek sa môže po roku vrátiť do slovenskej reprezentácie

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 15:12 • 2 min
Jendrišek sa môže po roku vrátiť do slovenskej reprezentácie

KRAKOV - Futbalový útočník Erik Jendrišek sa môže po roku vrátiť do slovenskej reprezentácie. Jeho súčasný poľský zamestnávateľ Cracovia Krakov informoval, že rodák z Dlhej nad Oravou sa ocitol v širšom kádri Jána Kozáka na zápas kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 proti Luxemburgu (27. marca) i prípravu proti Česku (31. marca).

slovakia

left justify in out

Oba duely sa uskutočnia v Žiline. Už tradične musí Slovenský futbalový zväz poslať do klubov žiadosť o uvoľnenie hráča. Cracovia potvrdila zaradenie svojho futbalistu do širšieho výberu na klubovom webe. Konečná nominácia bude známa v najbližších dňoch, Jendrišek v nej môže figurovať aj medzi náhradníkmi.

 

Jendrišek sa naposledy objavil v drese Slovenska 23. mája 2014 v Senci, keď aj skóroval na 2:0 v príprave proti Čiernej Hore.

 

Dvadsaťosemročný útočník odohral v reprezentácii 37 zápasov, v ktorých strelil štyri góly. Počas zimnej prestávky prestúpil zo Spartaka Trnava do Cracovie Krakov, za ktorú odohral štyri duely.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies