Jendrišek považuje duel s Gibraltárom za dobrú previerku

NETKY.SK • 17 November 2013, 10:55 • 2 min
Jendrišek považuje duel s Gibraltárom za dobrú previerku

BRATISLAVA - "Zápasy s výkonnostne slabšími krajinami nám v minulosti robili veľké problémy. S Gibraltárom by sme to na ne mohli trošku natrénovať," vyhlásil Erik Jendrišek

slovakia

left justify in out

Vo výbere trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Jána Kozáka na prípravný medzištátny zápas proti Gibraltáru, ktorý sa uskutoční v utorok 19. novembra o 19.30 SEČ v portugalskom meste Faro, figuruje aj útočník nemeckého druholigového klubu Energie Cottbus Erik Jendrišek. "Prichádzam s výbornými pocitmi. Vždy sa cítim super, keď môžem byť v reprezentácii," vyhlásil po príchode na sobotňajší zraz v Senci Jendrišek, ktorý doteraz zaznamenal v 35 reprezentačných štartoch tri góly.

Strelec víťazného presného zásahu v pamätnom kvalifikačnom stretnutí o postup na MS 2010 proti Česku v Prahe (2:1) príliš najbližšieho súpera Slovákov nepozná a pred duelom je plný očakávania: "Gibraltár je neznámy súper pre celú Európu, sám som zvedavý. Doteraz som nemal žiadne vedomosti o gibraltárskom futbale. Juhoeurópski hráči zvyknú byť technickí a rýchli, netreba ich podceniť. Dúfam, že nadviažeme na výborný výkon z Poľska." 

Jendrišek priznal, že práve Gibraltár by mohol byť dobrou previerkou na duely s papierovo slabšími súpermi: "Zápasy s výkonnostne slabšími krajinami nám v minulosti robili veľké problémy. S Gibraltárom by sme si to na tieto súboji mohli trochu natrénovať. Je to však na tréneroch, akú taktiku zvolia. My hráči ju musíme preniesť na ihrisko a splniť na 100 percent."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona