Jendrišek nevylúčil zotrvanie v Trnave, myslí i na zahraničie

NETKY.SK • 24 November 2014, 15:16 • 2 min
Jendrišek nevylúčil zotrvanie v Trnave, myslí i na zahraničie

TRNAVA - Slovenský futbalista a hráč FC Spartak Trnava Erik Jendrišek nevylúčil zotrvanie v tíme "andelov", kde sa mu končí zmluva 18. januára 2015.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, skúsený 28-ročný krídelník či útočník (nar. 26. októbra 1986) prišiel do slovenského Ríma v auguste z nemeckého Cottbusu ako voľný hráč. "Ešte máme pred sebou dva ligové zápasy a utorkový súboj v Slovnaft Cupe proti domácej Žiline. Chcem si tieto stretnutia naplno užiť v trnavskom drese a potom uvidíme. Karty sú otvorené na všetky strany. Záujem tu je zo Spartaka aj iných klubov, ja som tiež nepovedal Trnave nie. Uvidíme, čo čas prinesie," cituje klubový web Spartaka slová E. Jendrišeka, ktorý už po príchode avizoval, že by sa rád vrátil k legionárskemu chlebíčku. V českom Sporte sa objavili informácie, že ľavonohého futbalistu by radi videli v Jablonci, ak sa Baumitu nepodarí zlanáriť Jeana-Davida Beauguela z Dukly Praha a Josefa Šurala z Liberca.

 

Rodák z Trstenej je v tejto sezóne najvyššej slovenskej súťaže s piatimi gólmi druhým najlepším strelcom Trnavy za šesťgólovým Jánom Vlaskom. Jendrišek skóroval aj v ostatnom sobotňajšom dueli 18. kola Fortuna ligy proti MFK Košice, keď v nadstavenom čase druhého polčasu stanovil konečný rezultát na 3:1. "Košický súper pôsobil organizovane, hral agresívne, museli sme sa s tým popasovať. Celý zápas to bolo otvorené na obidve strany. Som rád, že sme v domácom prostredí opäť bodovali naplno," vyjadril sa E. Jendrišek. 

 

Bývalý hráč Ružomberka pôsobil takmer deväť rokov v Nemecku, keď si postupne obliekal dresy Hannoveru, 1. FC Kaiserslautern, Schalke 04, Freiburgu a spomenutého Cottbusu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona