Jendrišek by gól Belchatowu vymenil za tri body

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 11:32 • 2 min
Jendrišek by gól Belchatowu vymenil za tri body

VARŠAVA - Slovenský útočník Erik Jendrišek prispel gólom v nedeľňajšom zápase 31. kola poľskej futbalovej ligy k zisku bodu jeho Cracovie Krakov, ktorá doma remizovala s GKS Belchatow 1:1. Slovenský reprezentant bol ale po zápase smutný a podľa vlastných slov by presný zásah vymenil za víťazstvo.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč Ružomberka, Hannoveru, Kaiserslauternu, Schalke 04, Freiburgu či Cottbusu sa presadil už v 12. minúte, keď z niekoľkých krokov premenil presný center spoluhráča. Napokon však jeho radosť pokazil útočník hosťujúceho GKS Belchatow Arkadiusz Piech, ktorý v 86. minúte vyrovnávajúcim gólom zabezpečil svojmu tímu bod.

 

"Už pred zápasom som hovoril, že prípadný gól by som vymenil za tri body. Škoda tohto zápasu, lebo sme mali dobrú šancu na víťazstvo," povedal 28-ročný najlepší strelec slovenskej ligy zo sezóny 2005/2006 v drese majstrovského Ružomberka. Cracovia je v tabuľke na 12. mieste, resp. štvrtom v skupine o udržanie.

 

Pred posledným Zawisza Bydgoszcz má ale len štvorbodový náskok. "Musíme sa zlepšiť, čaká nás ešte šesť kôl. Ku každému musíme pristúpiť zodpovedne a dúfam, že v každom budeme hrať dobre," dodal pre klubový web účastník MS 2010 v JAR, pre ktorého to bol po prestupe z Trnavy do Cracovie druhý ligový gól v Ekstraklase.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies