Jendrišek bude mať v Cottbuse nového trénera

NETKY.SK • 5 November 2013, 13:29 • 2 min
Jendrišek bude mať v Cottbuse nového trénera

COTTBUS - Tréner Rudi Bommer sa dohodol na ukončení spolupráce s nemeckým druholigovým futbalovým klubom FC Energie Cottbus, ktorého hráčom je aj slovenský reprezentant Erik Jendrišek.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatšesťročný kouč bol vo funkcii takmer dva roky. Dôvodom predčasného rozviazania kontraktu je len jedno víťazstvo z ostatných desiatich súťažných duelov. Poslednou kvapkou bola piatková domáca prehra s Bochumom a prepad na predposledné miesto v tabuľke II. bundesligy.

"Rád by som sa poďakoval mojim zverencom i klubovému vedeniu za spoluprácu. Najmä s futbalistami to bola veľmi príjemná práca. Verím, že tím dostane nový impulz a vráti sa na vyššie pozície. Chalani rozhodne majú potenciál, ale mne sa nepodarilo pretaviť ho do pozitívnych výsledkov," uviedol pre oficiálnu internetovú stránku FC Energie Rudi Bommer. "Skutočne ma to mrzí. Želám veľa šťastia do budúcnosti," vyjadril sa na svojom fanúšikovskom profile na Facebooku E. Jendrišek.

Vedením mužstva dočasne poverili doterajšieho asistenta trénera Uweho Speidela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona