Jendrišek bojuje o miesto v zostave Cracovie

NETKY.SK • 26 Október 2016, 10:24 • 2 min
Jendrišek bojuje o miesto v zostave Cracovie

KRAKOV - Niekdajší slovenský futbalový reprezentant v službách poľskej Cracovie Krakov Erik Jendrišek zatiaľ nenachádza streleckú formu z minulého ročníka.

slovakia

left justify in out

V sezóne 2015/2016 strelil za "pruhovaných" 13 ligových gólov, zaznamenal dve asistencie a fanúšikovia si bez neho iba ťažko vedeli predstaviť základnú jedenástku Cracovie. V tejto sezóne si však 30-ročný rodák z Trstenej počína horšie. Sieť za súperovým brankárom napol zatiaľ iba raz. Prvých osem kôl bol pravidelne súčasťou základnej zostavy, v zápase s Lechiou Gdansk (0:1) však striedal už po prvom polčase. Následne pre chorobu neabsolvoval duel na pôde Arky Gdynia. Odvtedy si zvyká na pozíciu náhradníka, zostáva však pokojný. "Ocitol som sa na lavičke, mužstvo začalo hrať dobre a zbierať body, takže nebol najmenší dôvod niečo meniť. Chlapcov, ktorí hrávajú, sa snažím podporovať. Tak by to malo byť v každom tíme. Raz potiahnem ja, inokedy niekto iný," vyhlásil Erik Jendrišek pre Przeglad Sportowy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies