Jeho vášeň ho takmer zabila! Zápasník Bellatoru Daniel Straus sa vážne zranil na motorke

NETKY.SK • 2 Január 2018, 12:29 • 2 min
Jeho vášeň ho takmer zabila! Zápasník Bellatoru Daniel Straus sa vážne zranil na motorke

BRATISLAVA/MIAMI - Zápasník MMA Daniel Straus sa stal účastníkom vážnej dopravnej nehody. Len niekoľko dní pred vianočnými sviatkami totiž havaroval na svojej motorke, ešte aj niekoľko dní po havárii sa však verejnosť nedozvedela žiadne informácie. Oficiálne sa k situácii vyjadril Strausov manažér Matt Aptaker iba nedávno.

slovakia

left justify in out

Správa sa nanešťastie potvrdila, 33-ročný Straus havaroval na svojej motorke v Miami na Floride. Bližšie okolnosti nehody sa na verejnosť však nedostali. K situácií sa vyjadril manažér Strausa, Matt Aptaker. Povedal, že by bolo ešte veľmi skoro na vyjadrenie o jeho stave a vážnosti zranení. Prvá oficiálna správa priamo od neho vyšla pod organizáciou Bellator, bola však krátka a výstižná.

 

"V nedeľu skoro ráno som bol účastníkom dopravnej nehody. Momentálne sa zotavujem a dúfam, že do oktagonu Bellatoru sa vrátim čo najskorej. Veľmi pekne ďakujem za dobré priania a chcel by som poprosiť svoju rodinu aby informácie zo vzniknutej situácie zostali iba v našej privátnej sfére."

 

Prezident Bellatoru FC mu poprial rýchle uzdravenie:"Prajem mu iba to najlepšie v týchto ťažkých časoch. Je jedným najtvrdším bojovníkom ktorého som doposiaľ videl. V našich mysliach je stále s nami."

 

Straus bol už dvakrát držiteľom titulu vo featherovej váhe a doposiaľ patrí k najlepším zápasníkom tejto váhy už 6 rokov. Jeho momentálne skóre je 24 výhier a 8 prehier. Posledné dva zápasy mu ale nevyšli a dvakrát prehral predčasne na škrtenie. Zaujímavosťou je že s jedným svojím súperom zápasil už 4-krát. Je ním Patricio Freire. Ich vzájomná bilancia je 3-1 pre Freireho.

 

Prajeme mu samozrejme čo najrýchlejšie zotavenie a veľa víťazných zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies