Jeffrey Dean Morgan bude novým zloduchom v seriáli Walking Dead

NETKY.SK • 11 November 2015, 16:58 • 2 min
Jeffrey Dean Morgan bude novým zloduchom v seriáli Walking Dead

BRATISLAVA - Americký herec Jeffrey Dean Morgan sa pridá k hereckému obsadeniu populárneho televízneho projektu Walking Dead (2010).

slovakia

left justify in out

Ako zloduch Negan by sa mal podľa magazínu The Hollywood Reporter predstaviť už vo finále aktuálnej šiestej série. Nakrúcanie poslednej epizódy sa začne už tento týždeň v Atlante. Z komiksovej predlohy je postava známa ako vulgárny násilník a vodca skupiny známej ako Záchrancovia (Saviors), ktorí si silou a zastrašovaním podrobujú ostatné komunity. Pre Negana je charakteristická Lucille - bejzbalová pálka omotaná ostnatým drôtom, ktorú nosí stále so sebou.
Štyridsaťdeväťročný herec by sa mal následne v siedmej sezóne, ktorá odštartuje budúci rok na jeseň, zaradiť k stálym členom obsadenia. Špekulácie o zaradení Negana do súčasnej série sa objavili po tom, ako do projektu obsadili anglického herca Toma Paynea ako "Ježiša" Paula Monroea, ktorý sa stane kľúčovým členom komunity Alexandria. "Sú tu neuveriteľne brilantné a vzrušujúce postavy. Boli by sme idioti, ak by sme ich počas nášho putovania nestretli. Bol by som veľmi prekvapený, keby sme Negana v blízkej budúcnosti nevideli," povedal ešte vo februári v rozhovore pre The Hollywood Reporter na margo postáv herec Andrew Lincoln, ktorý v seriáli stvárňuje Ricka Grimesa.


Jeffrey Dean Morgan je známy najmä ako Denny Duquette, ktorého stvárňoval v rokoch 2006 - 2009 v seriáli Klinika Grace (2005), a John Winchester z mysterióznej série Hrozba z temnoty (2005), kde účinkoval v rokoch 2005 - 2008. Okrem toho si zahral aj v seriáloch Mesto divov (2012 - 2013), Dobrá manželka (2009) či Extant (2014 - 2015). Predstavil sa aj v snímkach ako PS: Milujem ťa (2007), Vydatá nevesta (2008), Strážcovia (2009), Parchanti (2010), Intímna pasca (2011), Kliatba z temnôt (2012) či The Salvation (2014).


Walking Dead vzniká podľa rovnomenného komiksu Roberta Kirkmana. Seriál sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili. Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom v podaní Andrewa Lincolna cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie. Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek. Seriál si v roku 2011 vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál - dráma. Na konte má tiež 11 nominácií na Primetime Emmy, pričom dve premenil na víťazstvo. Od augusta AMC vysiela aj spinoff seriálu s názvom Fear the Walking Dead.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona