Jednotka samovrahov: Komiks znovu ožíva na striebornom plátne vo veľkom štýle

NETKY.SK • 5 August 2016, 11:34 • 2 min
Jednotka samovrahov: Komiks znovu ožíva na striebornom plátne vo veľkom štýle

BRATISLAVA - Je to dobrý pocit, byť ten zlý. Dajte dohromady tím tých najnebezpečnejších superzločincov na celom svete, ktorí si práve krútia svoje tresty, vyzbrojte ich tým najefektívnejším arzenálom, ktorý má vláda k dispozícii, a pošlite ich poraziť záhadnú nepremožiteľnú entitu.

slovakia

left justify in out

 

Adaptácia známych i menej známych komiksových hrdinov, neobyčajných väzenských grázlov, ktorí svojimi schopnosťami vyčnievajú z davu, sa ocitnú v klasickom boji zoči voči zlu v misii, kde nemajú na výber. Do krku im totiž implantujú rozbušku, aby plnili príkazy, a stali sa tak „štátnou“ tímovou super zbraňou. Po úspešnej akčnej misii dúfajú, že budú oslobodení.

 

123 minút od režiséra Davida Ayera (Sabotáž, Železné srdce, S.W.A.T., Rýchlo a zbesilo) to je  nový film Jednotka samovrahov, kde sa v hlavných úlohách predstavia Will Smith ako Deadshot, držiteľ Oscara Jared Leto ako nový nádejný predstaviteľ Jokera, Margot Robbie, ktorá zažiarila postavou Harley Quinn, je najjasnejšou postavou, Joel Kinnaman v postave Rick Flag, nominantka na Oscara Viola Davis v úlohe nekompromisnej a bezcitnej Amandy Waller, či krásna modelka a herečka Cara Delevingne v úlohe bosorky. Film vhodne dopĺňajú skvostné soundtracky, o ktoré sa postaral mnoho krát ocenený britský skladateľ filmovej hudby, Steven Price.

 

Je super pocit, byť zlým... Zhromaždite tím tých najnebezpečnejších väznených super zločincov na svete, dajte im do rúk najsilnejšie zbrane z vládnych zdrojov a pošlite ich na misiu, ktorej cieľom je poraziť záhadnú a nepremožiteľnú bytosť. Dôstojníčka americkej tajnej služby Amanda Waller je presvedčená, že to zvládne iba tajne zvolaná skupina nesúrodých, nenapraviteľných jednotlivcov, ktorí nemajú čo stratiť. Ako to však dopadne, keď si členovia jednotky uvedomia, že neboli vybraní, aby uspeli, ale za trest poslaní do vopred prehratého boja? Budú spoločne bojovať až do posledných síl, alebo sa rozhodnú byť každý za seba?

 

Celosvetové uvedenie bude 5. augusta 2016 v 3D, 2D a vo vybraných kinách v IMAX 3D formáte.  Na Slovensku ho uviedla distribučná spoločnosť Continental film už vo štvrtok 4. augusta 2016.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies