Jednoduchý recept na krásu

NETKY.SK • 23 Október 2016, 11:39 • 2 min
Jednoduchý recept na krásu

BRATISLAVA - Káva je nielen výborný životabudič ale môže vám pomôcť aj ku krásnej pleti. Maska z kávy vyčistí póry, zaručí mladistvý vzhľad, zatočí s vráskami a rovnako dobre si poradí aj s akné.

slovakia

left justify in out

Jednoduchý zázrak

K výrobe tohoto elixíru potrebujete jednu polievkovú lyžicu mletej kávy a rovnaké množstvo plnotučného mlieka. Obe suroviny je potrebné dobre premiešať a získať nie príliš hutnú zmes. Hotový elixír nechajte pár minút odpočívať a jemne vmasírujte na tvár. Po dvadsiatich minútach pôsobenia opláchnite vodou a potešte sa výsledkom.

 

Zatočte s vráskami

Postačí vám polievková lyžica ražnej múky, uvarená silná káva a jeden žĺtok. Múku pridajte do takého množstva kávy, aby vznikla konzistencie pasty. Potom už len opatrne primiešajte žĺtok a aplikujte na tvár. Vydržte štvrť hodinky a nad umývadlom si masku aplikujte na tvár, následne vlažnou vodou zmyte. Raz týždenne opakujte a presvedčte sa sama, že tento prírodný zlepšovák jednoducho nemá konkurenciu. 

 

Potrebná revitalizácia

Túto ozdravnú kúru si obľúbite natoľko, že už sa jej nikdy nevzdáte. Pripravte si dve malé lyžičky mletej kávy, rovnakú dávku kakaa a ešte štyri lyžičky bieleho jogurtu. Všetko spolu pekne premiešajte a máte hotovo. Naniesť, nechať dvadsať minút robiť svoju prácu, umyť a použiť bežný krém. Okrem celkového rozjasnenie sa zbavíte aj čiernych bodiek na nose.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies