Jedno z legendárnych hokejových dvojčiat Slovanu zomrelo na koronavírus

NETKY.SK • 6 Február 2021, 13:29 • 2 min
Jedno z legendárnych hokejových dvojčiat Slovanu zomrelo na koronavírus

Legendárni fanúšikovia Slovanu, dvojičky Ľudo a Robo Bartošovci, sa nakazili koronavírusom a jeden z nich zomrel.

slovakia

left justify in out

Ľudovít a Róbert Bartošovci známi svojim vzhľadom, boli jednovaječné dvojčatá, ktoré si dokonca zahrali vo filmoch Piráti z Karibiku či Dračie srdce a tu na Slovensku sme ich mohli vidieť v seriáli  Atletiko Cvernofka. Niet pochýb, že ich preslávil hlavne ich vzhľad. Stali sa neoficiálnymi maskotmi hokejistov Slovanu a nepremeškali takmer žiadny zápas.

 

img

 

Približne pred týždňom im na koronavírus zomrela mamaNakazili sa koronavírusom a obaja skončili v nemocnici. Robo boj s nákazou dnes prehral. "Áno, je to pravda. Odišiel mi jeden ďalší kamarát. Robov brat Ľudvo je ešte na Kramároch a, chvalabohu, sa jeho zdravotný stav zlepšuje. Aspoň tak mi to dnes povedal. Ale veľmi zle to znáša, keď im minulý týždeň ešte aj mamina zomrela. Robo zomrel na koronu, tak ako aj jeho mama," potvrdil Novému Času zdroj z rodinného prostredia dvojičiek Bartošových. Podľa portálu cas.sk druhý z bratov Ľudo leží v nemocnici na prístrojoch a údajne sa jeho zdravotný stav zlepšuje.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies