Jedného z podozrivých z vraždy žiarskeho poslanca polícia obvinila

NETKY.SK • 4 Október 2018, 16:56 • 2 min
Jedného z podozrivých z vraždy žiarskeho poslanca polícia obvinila

VEĽKÝ KRTÍŠ - Jedného z dvoch mužov, ktorých v stredu (3.10.) polícia zadržala vo Veľkom Krtíši počas akcie Tornádo, polícia obvinila z úkladnej vraždy žiarskeho poslanca Mareka Rakovského.

slovakia

left justify in out

"V súvislosti so včerajším zásahom vo Veľkom Krtíši vyšetrovateľ protizločineckej jednotky NAKA obvinil jednu osobu z trestného činu úkladnej vraždy a spracoval podnet na väzobné stíhanie. Druhá osoba bola po vykonaných procesných úkonoch prepustená," informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová.

 

Dvoch mužov zadržali policajti Národnej protizločineckej jednotky NAKA v súčinnosti s útvarom osobitného určenia v stredu v skorých ranných hodinách. Po ich zadržaní vykonali dve domové prehliadky a dve prehliadky iných priestorov.

 

Žiarsky poslanec Rakovský bol zavraždený v roku 2013. Pri vražde bol použitý nástražný výbušný systém umiestnený na spodnej časti jeho vozidla. Počas riadenia vozidla došlo k jeho výbuchu, následkom ktorého utrpel Rakovský zranenia, ktorým na mieste podľahol.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies