Jedna z troch unesených žien v zajatí porodila!

NETKY.SK • 7 Máj 2013, 16:47 • 2 min
Jedna z troch unesených žien v zajatí porodila!

CLEVELAND - Šesťročné dievčatko, nájdené v dome s tromi unesenými ženami v Clevelande v americkom Ohiu, je dcérou jednej z nich. Informovala dnes o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa polície je dieťa dcérou Amandy Berryovej, ktorá bola nezvestná od roku 2003. Michelle Knightová bola nezvestná od roku 2002 a Gina DeJesusová od roku 2004. Knightová mala v čase zmiznutia 20 rokov, Berryová 16 rokov a DeJesusová bola 14-ročná.

Polícia zatkla troch bratov vo veku 50, 52 a 54 rokov. Ženy objavili v pondelok po zúfalom telefonáte na núdzovú linku. V dome, v ktorom obete našli, ich pravdepodobne zadržiavali už od zmiznutia a zrejme boli priviazané.

Jedného zo zadržaných mužov identifikovali ako Ariela Castra (52), ktorý pracoval pre štátne školy v Clevelande ako šofér autobusu, uviedla agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona