Jedna z najúspešnejších českých modeliek JANA KOPECKÁ ohromila Čínu, kam ju vyslal JOZEF OKLAMČÁK

NETKY.SK • 11 December 2016, 17:42 • 2 min
Jedna z najúspešnejších českých modeliek JANA KOPECKÁ ohromila Čínu, kam ju vyslal JOZEF OKLAMČÁK

BRATISLAVA/PRAHA - v týchto dňoch Bratislavu navštívila jedna z najúspešnejších českých modeliek JANA KOPECKÁ, ktorá v Číne získala titul Miss Model of Best Photogenic 2016.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

A vďaka medzinárodne uznávanému odborníkovi na ženskú krásu Jozefovi OKLAMČÁKOVI, nám poskytla exkluzívny a  originálny rozhovor a to priamo v ľadovom bare ICON Cafe & Lounge.

 

Modelka Jana Kopecká obstála v konkurencii 62 krások z celého sveta a dokázala vybojovať titul Miss Model of Best Photogenic 2016. Ako sa jej to podarilo?
 

''Využila som všetky skúsenosti svojej kariéry. V týchto súťažiach vám už len krása nestačí. Víťazka musí mať vlastnosti víťazky a musí byť reprezentatívny. Hrá v tom rolu veľa aspektov. Nesmiete si na nič hrať, rovnako vás odhalí, pretože vás sledujú každý deň minimálne po dobu 14 dní.''

Počas finálového večera zažiarila ako v národnom kroji, spoločenských šatách, tak, ako to už v súťažiach krásy býva, aj v plavkách a prehliadke spodnej bielizne.
 

''Chcela by som poďakovať Svadobnému salóne Lirio, za požičanie nádherných šiat, ktoré všetky oslnili. Národný kroj som si viezla svoj z Vracov. Už od detstva túto tradíciu ctím a patrí medzi moje obľúbené obdobie v roku. Plavky som mala tiež vlastné a spodná bielizeň nám náhodne priradili po vyhlásení TOP 30, kam som sa dostala.''

Na prestížnu súťaž Miss Model of The World International 2016 do viac ako desetimiliónového mesta Shenzhen ju vyslal proklamovaný znalec krásy Jozef Oklamčák. Víťazstvo si však nezaslúžila len vďaka svojej kráse, ale aj pre svoju vytrvalosť a odolnosť počas súťaže.
 

''Príprava na súťaž bola hektická, lebo som musela dochádzať každý deň na rehabilitácie a nemohla som viac ako 2 mesiace chodiť do posilňovne. Aj napriek tomu som všetko zvládla, stihla a v Číne bojovala každý deň. Aj keď to bola drina a niektoré súťažiaci prepadali depresiám, ja som bola šťastná, že tam môžem byť a celý pobyt som si maximálne užila.''

Jana Kopecká sa môže zapísať do histórie v získavaní koruniek krásy. Na začiatku svojej kariéry získala 2 tituly v Českej republike a následne odišla súťažiť do ďalekej Malajzie, kde sa jej tiež podarilo získať tituly 2, a to už medzinárodná. Získať 5 titulov sa v jej domovine ešte nikomu nepodarilo. Môžeme tak predpokladať, že posledný z Čínskej metropoly nebude ani posledný. A aké sú plány do budúcna?
 

''Som vďačná pánovi Oklamčákovi, že mi poskytol túto príležitosť. Z úspechu sa tešíme obaja, naďalej spolu spolupracujeme a máme isté plány, ktoré sa pokúsime realizovať. Ja budem musieť splniť určité povinnosti patriace k tomuto víťazstvu, ale pre mňa to je skôr radosť, ako práca. Som šťastná, že môžem robiť to, čo ma baví a napĺňa.''

 

Okrem modelingovej dráhe sa Jana venuje aj vyštudovanému herectvu. Môžeme ju poznať zo seriálov ako Cesty domov, Vraždy v kruhu alebo Prístav. 
 

A ako nám povedal krasológ a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, "nie je pochýb o tom, že o tejto kráske ešte budeme počuť!"




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies