Jediný tweet zhrnul úpadok AC Milána

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 14:30 • 2 min
Jediný tweet zhrnul úpadok AC Milána

MILÁNO – Pamätáte si ešte časy, keď bývalo AC Miláno skvelým tímom? Bolo to v časoch, keď bola ešte talianska Seria A jednou z najlepších súťaží na svete a Rossoneri boli kráľmi Talianska.

slovakia

left justify in out

V súčasnej dobe sa však zdá, že kedysi mocnému AC Milánu dochádza dych, keď sa krčí na 10.mieste tabuľky a od pohárovej Európy je vzdialený na míle ďaleko. Oproti niekoľkým rokom dozadu je to veľký pád.


Keď však chcete vidieť ako hlboko AC Miláno naozaj kleslo, tak nemusíte pozerať tabuľky. Stačí sa pozrieť na ich každoročnú prezentáciu nových dresov.

Ešte pred sezónou 2009/10 sa pri prezentácii nových dresov na svojich fanúšikov usmievali Clarence Seedorf, Paolo Maldini a Kaká.

Keď sa však pozriete na ich posledný tweet, tak pochopíte ten brutálny rozdiel v kvalite hráčov, ktorí obliekali červeno-čierny dres voľakedy a dnes.

 



Za krátkych šesť rokov prešlo milánske AC cestu od troch najznámejších futbalistov sveta k hráčom, ktorých možno po mene nepoznajú ani všetci fanúšikovia klubu. Ruku na srdce, dokázali by ste vymenovať hráčov na spodnej fotke?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona