Jedinaka na poste kapitána Austrálie zastúpi veterán Cahill

NETKY.SK • 2 September 2015, 10:04 • 2 min
Jedinaka na poste kapitána Austrálie zastúpi veterán Cahill

MELBOURNE - Austrálsku futbalovú reprezentáciu povedie v pozícii kapitána v kvalifikačných zápasoch MS 2018 proti Bangladéšu a Tadžikistanu veterán Tim Cahill. Ten v tejto funkcii zastúpi zraneného Mile Jedinaka.

slovakia

left justify in out

Autrálčanom budú chýbať aj útočníci Tomi Juric a Robbie Kruse, informovala agentúra Reuters.

 

Stredopoliar Jedinak z anglického prvoligového Crystal Palace utrpel zranenie v Ligovom pohári proti Shrewsbury Town. "Soceroos" najprv v Perthe privítajú 3. septembra Bangladéš, 8. septembra hrajú v Tadžikistane. V skupine sú zatiaľ tretí, odohrali ale len jeden zápas, keď v júni vyhrali v Kirgizsku 2:1. Do tímu sa tak dostali nováčik Luke Brattan a útočníci Chris Ikonomidis a Ben Halloran.

 

Tridsaťpäťročný Cahill, ktorý momentálne oblieka dres čínskeho Šanghaja Šen-chua už bol kapitánom Austrálie dvakrát. V 83 zápasoch v najcennejšom drese strelil rekordných 39 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies