Jeden z najväčších ruských touroperátorov zrušil tohtoročné zájazdy do Turecka

NETKY.SK • 25 November 2015, 19:06 • 2 min
Jeden z najväčších ruských touroperátorov zrušil tohtoročné zájazdy do Turecka

MOSKVA - Jeden z najväčších ruských touroperátorov Pegas Touristik zrušil všetky zájazdy do Turecka až do konca tohto roka. Oznámila to dnes šéfka spoločnosti Anna Podgorná. Informovala o tom agentúra TASS.

slovakia

left justify in out

"Momentálne sme predaj zájazdov do Turecka pozastavili. Všetky zájazdy predané do 29. decembra boli zrušené," uviedla Podgorná pre ruskú televíznu stanicu Rossija 24. Ako dodala, turisti, ktorí si tieto zájazdy zakúpili, budú mať možnosť prežiť dovolenku v inej destinácii.

 

Rozhodnutie Pegas Touristik nasledovalo po zostrelení ruského bojového lietadla Su-24 tureckou stíhačkou. V reakcii na túto situáciu ruská Federálna agentúra pre cestovný ruch vyzvala všetkých touroperátorov, aby pozastavili predaj zájazdov do tureckých letovísk. Turecko je pritom jednou z najobľúbenejších dovolenkových destinácií Rusov. V súčasnosti je na dovolenke v Turecku asi 10.000 obyvateľov Ruska.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies