Jeden z najväčších drogových gangov Kolumbie vypísal obrovskú odmenu na hlavu policajného psa

NETKY.SK • 27 Júl 2018, 13:32 • 2 min
Jeden z najväčších drogových gangov Kolumbie vypísal obrovskú odmenu na hlavu policajného psa

Policajná fenka prekazila drogovému gangu toľko "obchodov", až sa rozhodli, že zaplatia naozaj veľké peniaze tomu, kto ju zabije.

slovakia

left justify in out

To prečo sa rozhodol jeden z najvplyvnejších drogových gangov v Kolumbii menom Urabeños  je viac ako neobvyklé. Šikovný policajný pes ich musel poriadne ohrozovať, keď sa rozhodli, že za jeho hlavu ponúknu v prepočte takmer 60-tisíc eur.

 

Fenka nemeckého ovčiaka menom Sombra už vystopovala mnohé drogové zásielky, ale aj skrýše. Nečudo, že z nej Urabeños majú strach. Teraz má však strach aj polícia o jednu zo svojich najlepších „zamestnankýň“. Jej život je totiž vo vážnom ohrození. Rozhodli sa preto, že ju na čas stiahnu do úzadia a ukryjú na neznámom mieste.

 

Sombru odviedli z oblasti, kde gang pôsobí, na bogotské letisko a odtiaľ ju prevezú ďalej do bezpečia. Nakoľko je fenka vo svojej činnosti skutočne výnimočná, polícia si ju veľmi váži. Úspešne sa totiž podieľala na viac ako tristo operáciách, pri ktorých zaistili 10 ton kokaínu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies