Jeden sa ulakomil na šperky,ďalší na mrazené kurčatá a nanuky

NETKY.SK • 12 August 2014, 12:57 • 2 min
Jeden sa ulakomil na šperky,ďalší na mrazené kurčatá a nanuky

BRATISLAVA/KOŠICE - Z domu si odniesol rôzne šperky a bižutériu, páchateľa policajti odhalili.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Karol vykradol dom na Krátkej ulici v Sečovciach. Na vetracom okne poškodil sieťku, vliezol do domu a odniesol si dve šperkovnice. Majiteľke spôsobil škodu za takmer 1 050 eur. Miestny muž však zavítal aj do domu na Jarnej ulici. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, dnu sa dostal po rebríku, vošiel cez pootvorené okno, prekvapil ho však majiteľov syn, ktorého zlodej prebudil. Ukradnúť nič nestihol. Karola obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody.

 

Zlodej úradoval aj v mraziarenskom sklade v obci Trhovište. Odniesol si kartón balených kurčiat a škatuľu nanukov, niekoľko kartónov s mrazeným tovarom poškodil. Tento čin má na svedomí 39-ročný miestny muž. Jozefa obvinili z krádeže a hrozia mu až dva roky za mrežami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies