Jeb Bush sa vzdal všetkých funkcií pred kandidatúrou na prezidenta

NETKY.SK • 1 Január 2015, 13:14 • 2 min
Jeb Bush sa vzdal všetkých funkcií pred kandidatúrou na prezidenta

WASHINGTON - Potenciálny republikánsky kandidát na prezidenta Jeb Bush sa vzdal všetkých svojich podnikových funkcií i postov v radách neziskových organizácií, oznámili na Silvestra noviny Washington Post.

slovakia

left justify in out

Dodali, že bývalý guvernér štátu Floridy (1999-2007) skúma svoje šance na kandidatúru do Bieleho domu.
      

Noviny citovali vyhlásenie, ktoré im v predvečer Nového roku zaslal jeden z Bushových poradcov, informovala agentúra Reuters. Povedal, že Jeb Bush dokonca odstúpil aj z rady svojej vzdelávacej nadácie. Zvažuje však svoje kroky u firiem, ktorých je majiteľom alebo v nich je hlavných partnerom, ako je prípad jeho konzultačnej firmy Jeb Bush and Associates.
      

Jeb Bush, ktorý má 61 rokov, 16. decembra oznámil, že aktívne skúma možnosť svojej kandidatúry na prezidenta USA v roku 2016 a v januári si zriadi politický akčný výbor, ktorý mu umožní kontaktovať svojich potenciálnych finančných podporovateľov a zistiť, či bude mať dostatočnú podporu na to, aby kandidoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies