Jeb Bush sa ešte nerozhodol o prezidentskej kandidatúre

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 19:05 • 2 min
Jeb Bush sa ešte nerozhodol o prezidentskej kandidatúre

MIAMI - Bývalý guvernér štátu Florida Jeb Bush v nedeľu potvrdil svoje úvahy o prípadnej kandidatúre v prezidentských voľbách v roku 2016.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov o svojom definitívnom rozhodnutí bude informovať do konca roka. Prominentný republikán má podľa amerických médií viacero vplyvných podporovateľov, ktorí ho chcú ako alternatívu ku guvernérovi štátu New Jersey Chrisovi Christiemu. Toho minulý rok zasiahol škandál s úmyselným zablokovaní cestnej komunikácie a spôsobenia veľkej zápchy. Brat Obamovho predchodcu Georgea W. Busha zároveň označil súčasný stav americkej politiky za "bláznivý".

 

Jeb Bush ešte pred dvoma rokmi vyjadril ľútosť zo svojho rozhodnutia nekandidovať v republikánskych primárkach, ktorých víťazom sa nakoniec stal Mitt Romney. Syn Georgea H.W. Busha, ktorý bol prezidentom USA na prelome 80. a 90 rokov, vtedy uviedol, že to "pravdepodobne" bol jeho čas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies