Jeb Bush navštívi Nemecko, Poľsko a Estónsko

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 15:31 • 2 min
Jeb Bush navštívi Nemecko, Poľsko a Estónsko

WASHINGTON - Jeden z očakávaných favoritov budúcoročných prezidentských volieb v USA Jeb Bush príde v lete na návštevu troch európskych krajín.

slovakia

left justify in out

Bývalý guvernér štátu Florida, ktorého otec aj brat boli prezidentmi USA, príde podľa pondelňajších informácií v júni do Nemecka, Estónska a Poľska. V rámci svojho krátkeho turné po starom kontinente sa zúčastní na hospodárskej konferencii a stretne sa okrem iných aj s predstaviteľmi vlády, podnikateľského sektoru i zástupcami občianskych a mimovládnych organizácií. Podľa jeho hovorkyne Kristy Campbellovej chce Jeb venovať svoju pozornosť fungujúcim článkom európskej ekonomiky a taktiež postoju k bezpečnostným výzvam v regióne.

 

Jeb Bush ešte začiatkom roka priznal, že vážne uvažuje o všeobecne očakávanej prezidentskej kandidatúre. Spomedzi jeho republikánskych straníckych kolegov tak zatiaľ spravil iba floridský senátor Marc Rubio. Z tábora Demokratickej strany oznámila svoju kandidatúru exministerka zahraničných vecí a bývalá prvá dáma Hillary Clintonová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies