Jeb Bush bude prednášať o vzdelávaní na Harvardovej univerzite

NETKY.SK • 28 September 2016, 06:36 • 2 min
Jeb Bush bude prednášať o vzdelávaní na Harvardovej univerzite

CAMBRIDGE - Bývalý floridský guvernér Jeb Bush bude počas tejto jesene pôsobiť ako hosťujúci prednášateľ na prestížnej Harvardovej univerzite. Informovalo o tom dnes vedenie školy, citovala ho agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Bush bude počas jesenného semestra hosťovať v študijnom programe zameranom na politiku vzdelávania a riadenia, pričom univerzitu navštívi niekoľkokrát. V prednáškach by sa mal zamerať práve na problémy v oblasti vzdelávania.

 

Politik, ktorý sa v tomto roku neúspešne uchádzal o prezidentskú nomináciu Republikánskej strany, je zakladateľom vzdelávacieho think tanku Foundation for Excellence in Education, pripomenula AP.

 

Prvú prednášku na pôde Harvardovej Kennedyho fakulty verejnej správy bude mať Jeb Bush už tento štvrtok. Vedenie školy uviedlo, že by sa v nej mal zamerať na problémy súvisiace s hospodárskou a sociálnou mobilitou v Spojených štátoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies