Jean-Michel Jarre odohrá veľkolepý koncert - na počesť kniežacej svadby

NETKY.SK • 1 Júl 2011, 15:20 • 2 min
Jean-Michel Jarre odohrá veľkolepý koncert - na počesť kniežacej svadby

Jean-Michel Jarre odohrá veľkolepý koncert - na počesť kniežacej svadby

slovakia

left justify in out

img

Vzrušujúca hudobná udalosť sa dnes večer uskutoční v Monaku - na počesť svadby kniežaťa Alberta II. a Charlene Wittstockovej odohrá koncert o 22.00 h SELČ francúzsky hudobník Jean-Michel Jarre.
      Vystúpenie v monackom prístave Hercules na pobreží Stredozemného mora sa podľa očakávania niektorých znalcov zapíše do histórie hudby ako najväčší koncert na svete. Bude ho vysielať naživo napríklad televízna stanica Euronews, Ustream.tv, Dailymotion a stovky ďalších webových stránok.
      Knieža Albert požiadal Jeana-Michela Jarreho, aby na oslavu jeho svadby s Wittstockovou vytvoril jedinečnú šou, a umelec sa rozhodol pripraviť plnohodnotný koncert so svetelnou hrou, videami, lasermi a ohňostrojom. Pôjde o výnimočné vizuálne predstavenie na vysokej technickej úrovni v samom srdci Monackého kniežatstva.
      Podľa očakávania si tento zážitok legendárneho hudobníka nenechá v Monaku ujsť približne 100.000 divákov, ale ani takmer tri miliardy televíznych divákov a internetových užívateľov. Jeanovi-Michelovi Jarrem sa čosi podobné už podarilo, keď jeho koncert na úpätí pyramíd v egyptskej Gíze 31. decembra 1999 prilákal 120.000 ľudí a tiež dve miliardy televíznych divákov.
      Súčasné udalosti vo svete sú často depresívne, ale svadba monackej dvojice a táto hudobná udalosť môže priniesť vyše polovici obyvateľov našej planéty krátke obdobie radosti, uvoľnenia, šťastia.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies