Je z neho totálna troska, niekdajšia hviezda Anglicka má na krku už aj obvinenie zo sexuálneho obťažovania vo vlaku

NETKY.SK • 19 November 2018, 15:47 • 2 min
Je z neho totálna troska, niekdajšia hviezda Anglicka má na krku už aj obvinenie zo sexuálneho obťažovania vo vlaku

LONDÝN - Bývalý anglický futbalový reprezentant Paul Gascoigne má na krku obvinenie zo sexuálneho obťažovania.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatjedenročný Gascoigne sa mal počas cesty vlakom dotýkať neznámej ženy. Polícia ho zatkla 20. augusta v anglickom Durhame. Britská železničná polícia (STP) obdržala podľa vlastného vyjadrenia žiadosť o obvinenie prostredníctvom pošty. Súdne konanie je na programe 11. decembra.

 

Gascoigne alebo radšej Gazza, ako ho všetci prezývali mal už v minulosti problémy veľké s alkoholom, musel vyhľadať aj pomoc psychiatra. V priebehu niekoľkých rokov sa zmenil na nepoznanie. 

 

Pritom ešte pred časom všetkých presviedčal, že so závislosťou dokáže bojovať. "Médiá o mne v posledných dvoch rokoch napísali strašné veci, ale bol som silný na to, aby som cez to dokázal preniesť. Priznávam, nemal som niekedy správny prístup k životu a niekedy natrafím na alkohol, ale nie sú to mesiac trvajúce flámy," skonštatoval niekdajší hráč Newcastlu United, Tottenhamu Hotspur či Glasgowa Rangers, ktorý s Anglickom získal 4. miesto na MS 1990 v Taliansku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies