Je výsledok zápasu medzi Uralom a Terekom už dopredu dohodnutý?

NETKY.SK • 26 August 2015, 19:41 • 2 min
Je výsledok zápasu medzi Uralom a Terekom už dopredu dohodnutý?

JEKATERINBURG – V Rusku sa šíria správy, že výsledok piatkového zápasu najvyššej futbalovej súťaže by mohol byť už dopredu známy.

slovakia

left justify in out

Futbalový klub Ural Jekaterinburg, ktorý je na 10.mieste tabuľky, privíta v siedmom kole na svojom štadióne 11. Terek Groznyj, ktorý je však výrazným kurzovým favoritom v stávkových kanceláriách.

Títo súperi sa naposledy stretli v poslednom kole minulej sezóny v máji a Terek na domácom trávniku podľahol Uralu 1-3. Týmto výsledkom si Ural zabezpečil baráž a neskôr aj prvoligovú príslušnosť na túto sezónu. Domáci Terek už v tom zápase nehral o nič.

 



Teraz prišiel čas vrátiť požičané a očakáva sa, že Terek porazí Ural na jeho pôde a domáci tím tak oplatí výsledok z minulej sezóny. Podľa správ ruskej webovej stránky bookmakersrating.ru "staré ruské tradície" znamenajú, že tento zápas má známy výsledok už pred jeho odohratím.

Stávkové kancelárie držia na výhru hostí kurz okolo @1,75, zatiaľ čo na výhru domácich vypísali kurz okolo @5,0. Takúto kurzovú hladinu však nevídať často pri zápase, v ktorom 10. tím tabuľky hostí 11. Úvodný výkop zápasu je na programe 28.augusta 2015 o 16:00.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona