Je tu súboj, ktorý chceme všetci vidieť!

NETKY.SK • 3 December 2020, 17:26 • 2 min
Je tu súboj, ktorý chceme všetci vidieť!

Už o necelé dva dni tu máme zápas, na ktorý sa môžu tešiť predovšetkým priaznivci rán a nekompromisných úderov. Je tu Oktagon, ktorý bude tentokrát dostupný iba v online prenose. Finálovým zápasom bude súboj Karlosa Vémolu (Terminátor) a Václava Mikuláška (Baba Jaga).

slovakia

left justify in out

Karlos Vémola v nezdarenom zápase s Atillom Véghom,  vyhorel ako prskavka počas Silvestra. Našťastie prichádza nový deň... Terminátor má teda bilanciu 27 víťazstiev a 6 prehier, čo je bilancia, za ktorú by poniektoré naše vrcholové reprezentačné družstvá vraždili. Karlos je v skutku odchovaný český Kája. Má skoro 93 kíl a výšku cez 1,80m čo  sú obdivuhodné parametre, ktoré mu umožňujú vynikať priamočiarosťou a držaním si bezpečnej zóny (hold, dlhšie ruky robia svoje). 

 

 

Vek 35 rokov má svoje nevýhody aj v tomto športe. Na energickosť a skákanie pri  očakávanom zápase môžeme zabudnúť, to si radšej pustite klokana Jacka. Karlos je obľúbencom vztýčeného postoja.

 

Václav Mikulášek (Baba Jaga), nám prinesie, ako už jeho priezvisko napomína, niečo nové. Tento 32 ročný muž (súťaž zrejme  bojuje aj s krízou stredného veku) má za sebou minulosť ako z hollywoodského filmu. Zo šikanovaného  chlapca, ktorý sa potrebuje ubrániť, a preto sa prihlási na bojové umenie, sa stal bojovník Oktagonu. A teraz by aj Nolan zaplakal. Na konte má 5 víťazstiev5 prehier. Bilancia síce nie je žiadna sláva, ale ani vyslovene zlá. Svoj prvý zápas vyhral škrtením, paradoxne.

 

img

 

Predstavenie bude mať náboj. Mikulášek a Vémola boli v trashtalkoch vcelku osobní a nepredpokladám že by jeden s druhým chceli držať krok. Ak si k tomu všetkému prihodíme že sa jedná o derby Česka a Moravy tak dostaneme zmes chutnú ako dobré pivo a znamenité víno.

 

Nečakajme teda  príliš boja na zemi, ak sa tam však bojovníci dostanú, je dosť možné že sa súboj skončí predčasne. Obidvaja sú totiž strikeri (vynikajú údermi, prípadne kopmi) nie wrestleri (dostať na zem a ukončiť boj údermi), ani groundfigteri (dostať na zem a ukončiť boj pákou alebo technikou). Ak sa však jeden z borcov  tohoto typu boja chopí ( technicky dobre) zápas skončí veľmi rýchlo, čo v tomto prípade  radšej nechcem  k ničomu prirovnať. 

 

Určite to vedia aj hlavní protagonisti blížiaceho sa zápasu, preto sa nikto z nich nebude pokúšať dostať na zem. Ale všetci dobre vieme, že všetky tieto predikcie a papierové predpoklady nehrajú rolu v klietke. Tam sa ukáže kto z koho. 

 

 

Favoritom je Karlos Vémola, bez pochýb. Ale Václav ,,Baba Jaga“ Mikulášek je typ pästiara a bojovníka ktorý mu dokáže zavariť.

 

Pripomeniem že v predzápasoch narazíme i na množstvo Slovákov ako napríklad Samuel ,,Pirát“ Krištofovič. Preto kupujte nové televízory, notebooky a užite si 5. decembra od 18.00 bojovú noc.

 

Športu zdar ! MMA obzvlášť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies