Je to tvrďák: Uruguajčan Pereira hral proti Anglicku aj so zranením hlavy

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 09:53 • 2 min
Je to tvrďák: Uruguajčan Pereira hral proti Anglicku aj so zranením hlavy

SAO PAULO - Napriek tomu, že Alvaro Pereira utrpel tvrdý zásah do hlavy nohou a tímový lekár avizoval okamžité striedanie, uruguajský futbalista nakoniec dohral štvrtkový zápas na MS v Brazílii s Anglickom (2:1).

slovakia

left justify in out

V 61. minúte Pereira prišiel do súboja s Raheemom Sterlingom, ktorý mimo šestnástky zasiahol uruguajského reprezentanta ľavým kolenom do hlavy. "Po tom zásahu si pamätám, že som bol na krátku chvíľu v bezvedomí. Mal som pocit, ako keď niekto vypne na chvíľu svetlo," povedal Pereira.

 

Pereira zostal nehybne ležať na zemi a spoluhráči ho obkľúčili, pričom si vyžiadali nosidlá. Kapitán Diego Godin sa obával, že jeho spoluhráč prestáva dýchať a tak mu jemne masíroval hruď. V momente, keď mu pomohli na nohy, tak lekár Alberto Pan avizoval striedanie, ale s tým rozčúlený Pereira absolútne nesúhlasil. 

 

 

"Tisíckrát som sa lekárovi ospravedlnil, pretože som bol ako pobláznený. Bol to moment, keď sa vo mne nahromadil adrenalín a už som nerozmýšľal. Mal som vtedy snahu dosiahnuť, čo najlepší výsledok pre mužstvo," povedal 28-ročný legionár FC Sao Paulo. "Dôležité však je, že je všetko v poriadku. Nič sa nestalo. Bol to len strach a obavy."    




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies