Je to potvrdené! Michael Bisping bude zápasiť o titul s legendárnym Georgesom St-Pierrom

NETKY.SK • 14 August 2017, 12:26 • 2 min
Je to potvrdené! Michael Bisping bude zápasiť o titul s legendárnym Georgesom St-Pierrom

BRATISLAVA - Dvaja veteráni MMA športu sa napokon stretnú 4. novembra v slávnej Madison Square Garden. Michael Bisping bude zápasiť s legendárnym Georgesom St-Pierrom o titul šampióna v UFC 217.

slovakia

left justify in out

O zápase sa hovorilo už dosť dlho ale vyzeralo to tak, že z realizácie nebude nič. Ale napokon po veľmi nudnom titulovom zápase Woodley proti Damianovi Maiovi bol prezident UFC tak naštvaný, že napokon povedal, že ďalší zápas bude bojovať proti sebe Bisping a GSP. Pôvodne mal s Georgesom St-Pierrom zápasiť víťaz titulového zápasu.

 

Ale po nudnom zápase, ktorý vyhral Woodley na body, dáva prezident UFC radšej šancu zápasu Bisping proti St-Pierrovi. Povedal: "Viem, že Angličan bude bojovať."

 

Slová Bispinga o tom ako sa dozvedel o svojom ďalšom súperovi: "Minulý týždeň sľúbil Dana GSP-ho víťazovi duelu Woodley vs Maia a hovoril, že" Loď menom Bisping už odišla" Bol som s tým tak, že by ma viacej peňazí potešilo, ale už som sa do toho celého dosť unavil a preniesol som sa cez to. A teraz mi volá Dana, že 4. novembra budem mať zápas s GSP-m v Madison Square Garden."

 

Georgeos St-Pierre zápasil naposledy v roku 2013 proti Johnymu Hendricksovi v tomto zápase vyhral na body. Bola to vtedy jeho 12 výhra v rade, jeho celkové skóre je 25 výhier a 2 prehry. Patrí k najúspešnejším zápasníkom UFC, Bisping bol teraz mimo nakoľko mal zranené koleno ktoré mu aj operovali. Ale na svojom konte má 5 víťazstiev v rade, takže je v dosť nebezpečnej forme. O dočasný opasok váhy zápasil Whittaker proti Romerovi, z tohto zápasu vyšiel víťazne Whittaker po tom ako vyhral na body. Takže víťaz zápasu Bisping-GSP bude teoreticky zápasiť o regulárny pás váhy s Whittakerom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies