Je to oficiálne, nové dresy Arsenalu sú kopou odpadu

NETKY.SK • 13 Júl 2012, 13:28 • 2 min
Je to oficiálne, nové dresy Arsenalu sú kopou odpadu

Je to oficiálne, nové dresy Arsenalu sú kopou odpadu - Futbal LONDÝN – Veru je to tak, nové dresy Arsenalu sú naozaj kopou odpadu, sú vyrobené z recyklovaného odpadu. Gunners predstavili nový dizajn dresov na zápasy na ihriskách súperov - krikľavá fialová

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Veru je to tak, nové dresy Arsenalu sú naozaj kopou odpadu, sú vyrobené z recyklovaného odpadu.

Gunners predstavili nový dizajn dresov na zápasy na ihriskách súperov - krikľavá fialová s čiernymi priečnymi pruhmi, spolu s krikľavo ružovým kompletom pre brankára. Každý jeden súbor (dres a šortky) bol vyrobený až z 13 recyklovaných plastových fliaš na vodu.

Nové dresy, ktoré predviedli Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Alex Song, Jack Wilsher, Kieran Gibbs a Wojciech Szczesny, je vyrobená firmou Nike z priekopníckeho recyklovaného polyesteru. To z nich robí najšetrnejšiu sadu dresov voči životnému prostrediu aká bola kedy vyrobená, keď dokonca aj výroba znižuje spotrebu energie až o 30 percent v porovnaní s tradičným polyesterom.

Prístup tímu Arsena Wengera k ochrane životného prostredia bude nepochybne ocenený, ale na reakcie na neobvyklý výber farieb si budeme musieť počkať. Rozhodne to má ďaleko od tradičnej žltej farby, ktorú zvykli používať na zápasy u súperov, ktorá je spojená s mnohými historickými víťazstvami Arsenalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies