Je to oficiálne: Cristiano Ronaldo sa rozišiel s Irinou Shayk, má už vraj novú priateľku!

NETKY.SK • 20 Január 2015, 12:10 • 2 min
Je to oficiálne: Cristiano Ronaldo sa rozišiel s Irinou Shayk, má už vraj novú priateľku!

LISABON - Vzťah najlepšieho futbalistu planéty Ronalda s modelkou Irinou Shayk je minulosťou. Oficiálne to potvrdil už aj portugalský krídelník Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

"Po päťročnom spolužití sa môj vzťah s Irinou Šajkovou skončil. Veríme, že to tak bude lepšie pre nás oboch," uzavrel špekulácie Ronaldo, ktorý má podľa viacerých španielskych médií už novú partnerku. Mala by ňou byť novinárka Lucia Villalónová, ktorá pracuje pre RealMadridTV. Obaja si urobili cestou z vyhlásenia Zlatej lopty spoločnú fotografiu v lietadle. 

 

 

Ruska a Portugalčan tvorili pár päť rokov, vzťah údajne definitívne stroskotal po tom, čo Irina odmietla účasť na oslave 60. narodenín Ronaldovej matky. Podľa denníka Correio da Manha Shayk necestovala na Madeiru a následne pár oslavoval samostatne začiatok nového roka. Medzi Šajkovou a matkou Cristiana Ronalda Mariou Dolores vládli údajne viaceré spory, futbalista sa priklonil na stranu staršej zo žien. "Dolores si myslí, že Irina nie pre jej syna tou pravou a ani vhodnou matkou pre jeho potomka. Chce, aby po jeho boku bola žena, ktorá mu bude v budúcnosti oporou. To u Iriny nevidela," povedal zdroj pre portugalské médiá. 

 

Ruská modelka urobila symbolickú bodku za vzťahom na sociálnych sieťach, keď si na Twitteri vyškrtla zo zoznamu sledovaných účet Ronalda. "Môžeme potvrdiť, že Irina Shayk ukončila vzťah s Cristianom Ronaldom," uviedol pre New York Post zástupca modelky, ktorý dementoval Ruskine problémy s portugalskou rodinou. "Po celý čas mala veľmi blízky vzťah s jeho rodinou. Všetky tie negatívne správy o rodine sú nepravdivé a nemali vplyv pri rozhodovaní odlúčiť sa. Irina nebude komentovať rozchod," doplnil modelkin zástupca. 

 

Cristiano Ronaldo vychováva spoločne s Maríou Dolores štvorročného syna Cristiana juniora, totožnosť jeho matky je prísne strážené tajomstvo. 

 

Shayk chýbala aj na nedávnom vyhlásení ankety Zlatá lopta FIFA v Zürichu, kde si Ronaldo pretí raz v kariére prevzal hlavnú cenu. 

 

Je za rodchodom The Rock?!

 

 

 

"Rocking" it in berlin#herculesmovie @therock

Une photo publiée par irinashayk (@irinashayk) le

 

Podľa glamour magazínu Bongdaplus je za rozchodom Ronalda s Irinou, modelkin blízky vzťah s hercom Dwayne ‘The Rock’ Johnsonom, s ktorým sa stretla počas natáčania filmu Herkules. The Rock sa objavuje na fotografiách s modelkou na jej instagrame dosť často, a preto sa špekuluje, či medzi nimi nie je niečo viac ako priateľstvo.

 

 

 

Fun day in #london with hubby herc#hercules @brettrat 😜

Фото опубликовано irinashayk (@irinashayk)

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona