Je to chlapec! Rytmus a Jasmina majú syna

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 14:53 • 2 min
Je to chlapec! Rytmus a Jasmina majú syna

BRATISLAVA - Slovenský rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič sa stali rodičmi. Dvojica, ktorá sa zosobášila v máji v Pezinku, má syna.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom portál Topky.sk s tým, že chlapček dostal meno Sanel. Obaja šťastní rodičia sa už podelili o fotografie syna prostredníctvom Instagramu.

Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský, začínal v skupine Kontrafakt, neskôr sa však vydal aj na sólovú dráhu. Na konte má štúdiové albumy Bengoro (2006), Kral (2009), Fenomen (2011) a Krstný otec (2016).

 


Jasmina Alagič sa venuje modelingu. V roku 2009 bola finalistkou súťaže Miss Universe Slovenskej republiky, neskôr sa predstavila aj ako moderátorka šou Československá Super Star a účinkovala tiež v projekte Tvoja tvár znie povedome.
 

 

"Som mama! Sanel je s nami a aké to je? Keď to budem vedieť vyjadriť slovami, určite Vám o tom poviem, zatiaľ sa to neda. Bože dakujeme," uviedla na Instagrame svoje nadšenie Jasmina. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona