Je telepatia realitou? Štúdia anglického vedca tvrdí, že áno

NETKY.SK • 22 Január 2018, 12:17 • 2 min
Je telepatia realitou? Štúdia anglického vedca tvrdí, že áno

Anglický profesor tvrdí, že ľudské mozgy sú schopné vzájomne komunikovať na podvedomej úrovni.

slovakia

left justify in out

Intuícia, šiesty zmysel, telepatia. Termíny, ktoré sa v minulosti s vedou veľmi nespájali sa v súčasnosti začínajú stávať predmetom záujmu vedcov po celom svete. Napriek vyspelosti súčasnej spoločnosti, moderným výskumným metódam a technológiám zrejme o mozgu a jeho fungovaní stále nevieme všetko.

 

Výskumníci sa čoraz častejšie zameriavajú na oblasť nášho podvedomia, na javy, ktoré nie sú viditeľné a merateľné, ale spájajú sa skôr s pocitmi. Stalo sa vám už, že ste sa v tichosti zamysleli nad nejakým problémom a človek, ktorý bol v tej chvíli s vami o ňom zrazu začal rozprávať? Možno ste sa spojili systémom „Wi-Fi“, ktorý vysiela mozog.

 

Profesor psychoterapie Digby Tantam z Univerzity v Sheffielde vydal publikáciu, v ktorej vysvetľuje, že ľudský mozog funguje podobným spôsobom ako bezdrôtové pripojenie na internet. Mozog podľa neho vysiela mikrosignály v podobe obrazov, ktoré sa dostávajú do mozgu ďalšieho človeka a vyvolávajú u neho príslušné asociácie. Ľudská myseľ tieto impulzy dokáže vyhodnotiť prakticky okamžite.

 

Aj to môže byť dôvod, prečo sa nám niekedy stáva, že v jednej chvíli chceme povedať to isté, čo náš partner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies