Je spájaný s kauzou Mýtnik, vydali na neho už medzinárodný zatykač

NETKY.SK • 9 Február 2021, 16:06 • 2 min
Je spájaný s kauzou Mýtnik, vydali na neho už medzinárodný zatykač

BRATISLAVA - Sudkyňa pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v pondelok 8. februára rozhodla o vydaní medzinárodného a európskeho zatýkacieho rozkazu na obvineného Michala S. Informovala o tom hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková.

slovakia

left justify in out

Podnikateľ Michal S. je obvinený v rámci kauzy Mýtnik, údajne by sa mal nachádzať v Spojených arabských emirátoch.

 

img


Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala v piatok 29. januára v rámci akcie Mýtnik bývalého šéfa finančnej správy Františka I. a ďalšie osoby v súvislosti s korupciou a machináciami pri verejnom obstarávaní. Polícia v rámci akcie obvinila aj podnikateľov Michala S. a Jozefa B., ktorí sa v tom čase nachádzali v zahraničí.

 

img

 

Jozef B. sa na Slovensko vrátil v pondelok 1. februára vo večerných hodinách. Následne sa v utorok 2. februára dostavil na výsluch, pričom ho polícia zadržala. ŠTS v piatok 5. februára rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies