Je očkovanie naplnením proroctva z Biblie o zavádzaní čipov?

NETKY.SK • 6 Január 2021, 14:23 • 2 min
Je očkovanie naplnením proroctva z Biblie o zavádzaní čipov?

Hovorí sa, že svet sa pomaly chýli ku koncu.

slovakia

left justify in out

Neustále sa v spoločnosti šíri strach a to až do takej miery, že sa jeho pôsobenie môže pokojne označiť za epidémiu, ktorá je o to horšia, že zasahuje každého bez výnimky.


Chýba spánok
Prejavuje sa zvýšeným tepom, mysľou zaplnenou obavami o prítomnosť aj o budúcnosť, nocou, v ktorej chýba spánok, alebo ak aj dajaký je, tak len plytký a nenaplňujúci.


Úzkosť sa objavuje a bije na poplach aj vďaka testovaniu a aj pre začínajúce sa očkovanie.

 

img


Vraj Biblia varuje, že sa človeku zlá moc chystá dať čip, a tak sa otvoria dvere dokorán pre to najkrutejšie a najhoršie, čo vôbec jestvuje. Ale je výklad onej pasáže skutočne správny?

 

Bude to takto
Toľko citovaná časť vychádza z poslednej knihy Biblie, ktorá nesie názov Zjavenie Jána. Áno, Boh v nej poukazuje na koniec vekov, na to, aké to bude, keď sa všetko pominie a prečo potrebuje byť ľud pripravený.


„Pôsobí aj to, aby všetci - malí aj veľkí, bohatí aj chudobní, slobodní aj otroci - dali si znak na pravé ruky alebo na čelá, aby nemohol kupovať ani predávať nikto, kto nemal znak mena šelmy alebo číslo jej mena," píše sa v Knihe kníh.


Z textu je viditeľné, že očkovanie, rovnako ako testovanie, nie je ani zďaleka naplnením proroctva.


Nejde o zapretie
Po prvé, ani v jednom prípade človek nedostal nijaký znak na ruku a ani na čelo a po druhé, ani v jednom z dvoch úkonov sa nejedná o zapretie Boha.


Varovanie je totiž smerované k šelme, ktorá má zostúpiť na zem a zvádzať národ za národom. Jej úlohou bude získať si priazeň všetkých, a preto urobí čokoľvek, len aby odviedla veriaceho od presvedčenia a aby dosiahla zapretie čohokoľvek, v čo kresťanstvo skladá svoju nádej.

 

img


Iste, jedinec má slobodnú vôľu vybrať si, v čo bude veriť a ani najmenej by sa nikoho nemalo odsudzovať, či sa už s názorom súhlasí, alebo nie.

 

Je však potrebné definovať reč o znamení proroctva za konšpiračnú teóriu. Ktokoľvek sa dal testovať a chystá sa aj na očkovanie, v nijakom prípade nestráca prístup do neba a ani ho Boh nebude mať o nič menej rád



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies